tag:blogger.com,1999:blog-7498729564110049153.post5555554578978567007..comments2023-10-01T07:53:42.965-07:00Comments on Φιλία Κέικ και Συμπάθεια: Γεμιστα της γειτονισαςΜελενιαhttp://www.blogger.com/profile/04048660199191289384noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7498729564110049153.post-41102841437144377972007-06-05T05:06:00.000-07:002007-06-05T05:06:00.000-07:00Μελένια καλημέρα, καλή αρχή στο blog!εγώ το φίλεμα...Μελένια καλημέρα, <BR/>καλή αρχή στο blog!<BR/>εγώ το φίλεμα πάντα το είχα κίνηση απο καρδιάς και ακόμα και στη μαμά μου το ταπεράκι που μου δίνει, πάντα της επιστρέφω με κάτι μέσα, ότι να΄ναι και ας φωνάζει και ας λέει ότι δεν χρειάζεται εγώ ξέρω πως αν δεν της βάλω κάτι μέσα, θα νοιώσει πως δεν τη σκέφτηκα.<BR/>Ακόμα και σημείωμα της έχω αφήσει!<BR/>Πολύ μου αρέσει το ρεβανί ειδικά με ινδοκάρυδο να το τρώω χλιαρό και με λίγο παγωτό καιμάκι και βύσσινο γλυκό.<BR/>Στους καλούς μου φίλους στην Πορτογαλία στέλνω λικέρ μαστίχα, τσαπέλες και λουκούμια συριανά και αυτοί μου στέλνουν εξαιρετικό πόρτοAγγελική Λ.https://www.blogger.com/profile/03136586046839850798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7498729564110049153.post-4650162609798110952007-06-05T01:08:00.000-07:002007-06-05T01:08:00.000-07:00Καλημέρα Μελένια!Όντως το φαγητό είναι μια μορφή -...Καλημέρα Μελένια!<BR/>Όντως το φαγητό είναι μια μορφή -ή αφορμή- επικοινωνίας!<BR/>Ρεβανί με ινδική καρύδα ή αμύγδαλα είναι από τα αγαπημένα μου. Θα βάλω τη συνταγή στο http://www.greekmasa.gr/<BR/>Οταν σπούδαζα στην Ιταλία, ένας από τους συγκάτοικους στον όροφο, άραβας, επιστρέφοντας από την πατρίδα του έφερε φαγητά της μαμάς του. Κοτάκια γεμιστά με κουκουνάρια και σταφίδες, πιτάκια, ότι πιο εκλεκτό να περιποιηθεί το γιόκα που σπούδαζε. Νόμιζα οτι ανοίγαμε πακέτο από τη δική μου γιαγιά.Αρχοντίαhttps://www.blogger.com/profile/03208360000556189792noreply@blogger.com