100γρ τυρι φιλαδελφια
1 φλυτζανι φυστικοβουτυρο
300γρ ζαχαρη αχνη
2 κουταλακια εσενς βανιλιας
Ζαχαρη ψιλη
Ανακατεψα το τυρι, το αρωμα και το φυστικοβουτυρο με ενα κουταλι και προσθεσα και την αχνη. Σε καποια φαση αρχισα να ανακατευω με τα χερια για να γινει το μειγμα μια σφιχτη μαζα. Επλασα σε μπαλακια, τα κυλισα στην ψιλη ζαχαρη και τα πατησα στα φορμακια. Ειναι χαριτωμενα, οπως και να το κανουμε.
4 comments:
Oυάου!!
Πήρα φυστικοβούτυρο και θα τα κάνω αύριο πουρνό πουρνό!!
Καλη επιτυχια Αγγελικη, μαλακα με την αχνη να μην σου βγουν πολυ γλυκα :-)
Δεν ξέρω πως ήταν όταν τα δοκίμασες εκεί αλλά η συνταγή σου είναι σούπερ!Άφησα το φιλαδέλφεια λίγο έξω απο το ψυγείο να μαλακώσει και έτσι πλάστηκαν έυκολα.Φυστικοβούτυρο έβαλα μισό κρεμώδες και μισό με κομματάκια.
Η ανιψιά μου τα έχει τσακισει!Τέλεια σε ευχαριστωωωω...
Πολυ χαρηκα που το ευχαριστηθηκες Αγγελικη! καλη μαγκια να βαλεις και κοματακια!!
Post a Comment