Για το 'σου' η ζυμη ψηθηκε σε φορμα του κεικ για 40 λεπτα σε δυνατο φουρνο (200) και για 40 ακομη λεπτα στους 150. Το σου ξεραθηκε καλα καλα και εκανε εναν 'κουφιο' ηχο.
Η γεμιση ειναι μους σοκολατας (το καφετι μερος) και κρεμα ζαχαροπλαστικης ανακατεμενη με σαντιγυ (το ασπρο μερος). Και σαν να μην εφταναν αυτα το ολο πραγμα ειναι καλυμενο με γκανας σοκολατας και αμυγδαλακι φιλε.
Το γλυκακι θελει τον χρονο του και την υπομονη του, αλλα αξιζει τον κοπο. Η γκανας σοκολατας του δινει αλλη διασταση και δεν ειναι καθολου δυσκολη να γινει: απλα λιωνω μαζι 200γρ κουβερτουρα, 200γρ κρεμα γαλακτος και 1 κουταλακι μελι.
No comments:
Post a Comment