1 πακετο φυλλα κρουστας (απ'τα λεπτα)
1 πακετο βιταμ
Για την κρεμα
1 ποτηρι ζαχαρη
5 αυγα
½ ποτηρι γαλα
1 φακελακι βανιλια
Ελιωσα το βιταμ στο φουρνο μικροκυμματων. Με ένα πινελο βιταμωσα καλα το πυρεξ και εβαλα τα φυλλα σουρωμενα-πατσαβουριασμενα. Όταν τα φυλλα τελειωσαν και γεμισε το ταψι, τα περιχυσα με το λιωμενο βιταμ και τα εβαλα σε μετριο φουρνο μεχρι να ψηθουν λιγο χωρις όμως να παρουν πολύ χρωμα (περιπου 15 λεπτα). Εβγαλα το γλυκο από το φουρνο και το περιχυσα με την κρεμα που ειχα φτιαξει χτυπωντας όλα τα υλικα μαζι με το συρμα. Επεστρεψα το γλυκο στο φουρνο και το εψησα μεχρι να ψηθει και να χρυσισει.
No comments:
Post a Comment