Saturday, 3 November 2007

Σαββατιατικη παρεουλα


Το προφιτερολ ειναι απο τα αγαπημενα μου γλυκα. Παλιομοδιτικο, σοκολατενιο, απλο στην κατασκευη και παντα επιτυχημενο. Να σερβιριζοταν και λιγο κομψοτερα...


Υλικα

Σουδακια (1 δοση)

Κρεμα ζαχαροπαστικης μαμας (1 δοση)

300γρ κουβερτουρα

Αμυγδαλακι φιλε.

Ετοιμασα την κρεμα ζαχαροπλαστικης και χωρισα περιπου το ¼ της δοσης. Κολλησα μεμβρανη στην επιφανεια και την αφησα στην ακρη. Στη υπολοιπη κρεμα εριξα ψιλοκομενη την κουβερτουρα και ανακατεψα για να λιωσει. Κολλησα μεμβανη και σε αυτη την επιφανεια και αφησα την κρεμα να κρυωσει καλα καλα.

Για να φτιαξω το προφιτερολ, γεμισα τα σουδακια με την ασπρη κρεμα και τα αραδιασα εναλαξ με την σοκολατενια κρεμα στο μπωλ. Στολισα με το αμυγδαλακι φιλε και το τσακισα με παρεουλα.

1 comment:

elsa said...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ