Υλικα
2 κουτια ζελε κερασι light
1 κονσερβα βυσσινα
½ κιλο στραγγιστο γιαουρτι με 0% λιπαρα
Εφτιαξα το ενα ζελε και αντι για κρυο νερο εβαλα το ζουμι απο τα βυσιννα. Εριξα και τα βυσσινα και εβαλα την στωση σε φορμα του κεικ στο ψυγειο.
Για την δευτερη στρωση εκανα το κλασσικο μιγμα ζελε-γιαουρτι. Οταν επηξε καλα η πρωτη στρωση, εριξα και το δευτερο μιγμα και περιμενα να πηξει.
Το αναποδογυρισα, το φωτογραφησα και του χυμηξα!
4 comments:
Πανέμορφο!
Για πες λεπτομέρεις για το ζελέ-γιαούρτι, τη 2η στρώση, γιατί θέλω κι εγώ να το φτιάξω. Μ' αρέσουν τα κεράσια-βύσσινα στα γλυκά...
Τιποτα ιδιαιτερο, εφτιαξα το ζελε οπως εγραφε το κουτι και το ανακατεψα καλα καλα με μισο κιλο απαχο στραγγιστο (καμια φορα και κουαρκ που ειναι φτηνοτερο). Δεν ειναι καμια πολυ εξυπνη συνταγη αλλα γινεται εντυπωσιακο και νοστιμο (το πιο σημαντικο).
Α τόσο απλά. Ευχαριστώ!
Post a Comment