Υλικα
180γρ βουτυρο ή μαργαρινη (σημερα χρησιμοποιησα μισο-μισο)
130 γρ ζαχαρη
1 βανιλια
Πρεζα αλατι
1 αυγο
150γρ αλευρι
60γρ corn flour
1 φακελακι bakingpowder
200γρ σοκολατα σε κοματακια (σημερα χρησιμοποιησα μιση κουβερτουρα και μιση γαλακτος)
Υλικα
180γρ βουτυρο ή μαργαρινη (σημερα χρησιμοποιησα μισο-μισο)
130 γρ ζαχαρη
1 βανιλια
Πρεζα αλατι
1 αυγο
150γρ αλευρι
60γρ corn flour
1 φακελακι bakingpowder
200γρ σοκολατα σε κοματακια (σημερα χρησιμοποιησα μιση κουβερτουρα και μιση γαλακτος)
2 comments:
Σου το έχω ξαναπεί...πόσο μ'αρέσουν οι συνταγές σου. Έχουμε τα ίδια γούστα, μπισκότα, κέικ, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδεςμμμμ...!Ολόκληρη η ιστοσελίδα είναι ακριβώς στα μέτρα μου, αυτά θα μαγείρευα κι εγώ, εάν ασχολιόμουν περισσότερο με τη ζαχαροπλαστική.
Πολύ όμορφο και νόστιμο το Blog σου, να 'σαι καλα!
Τι ρόλο παίζει το corn flour σε αυτή τη συνταγή; Αν βάλω μόνο αλεύρι, ποιά η διαφορά;
Post a Comment